Beltéri festék faelemekhez, fémhez és műanyagokhoz is!

Lakásfelújítás: miért csak a falak színét újítanád fel?

Ha felújításba kezdesz, fontos, hogy a beltéri falfesték kiválasztásánál ne csak a fal átfestésére gondolj. Ajtók, ablakok, parketta, lambéria, konyhabútor, és még megannyi berendezés várja, hogy újra a régi fényében pompázhasson! Sokféle beltéri festék áll rendelkezésedre, hogy ne csak a falak újuljanak meg. Manapság már a fa is lehet színes, minden a fantáziádra van bízva, így bátran engedd szabadon.

Gondolj a fa berendezési tárgyakra is!

A fa berendezések -ha jól van a felületük kezelve- igazán szépek, és hosszú időn át jó szolgálatot tesznek. Ehhez azonban elengedhetetlen a karbantartásuk. Prémium minőségű faápoló termékeink között találhatsz többek között waxot, lakkot, lazúrt, olaj-és zománcfestéket, valamint faregeneráló szereket. Ezek funkcióiról és hasznosságukról bővebben itt olvashatsz: https://szinvilag.hu/termekek/belteri/fa-belteri/

Fa, fém, műanyag felület festése beltéri falfestékkel

Megújíthatod a háztartási eszközöket is!

Nincs is annál rosszabb, amikor az újonnan festett helyiség gyönyörű összképét lerondítja egy elavult külsejű gáz- vagy fűtéscső, illetve egy kopottas háztartási gép. Ha a gépek külsejét csak megviselte az idő vasfoga, de ez a működésében nem akadályozza, akkor semmiképp sem kell megválnod tőle! Nálunk erre is van megoldás! Újítsd fel a fém berendezéseid külsejét is egyszerűen, gyorsan! Kínálatunkban találsz radiátorhoz és háztartási gépekhez való festék spray-t is, ami elősegíti a könnyebb használatot, valamint a gyorsabb száradást!

Beltéri falfesték konyhába

 

Válaszd ki a fémekhez való megfelelő beltéri festéket innen: https://szinvilag.hu/termekek/belteri/fem/

Lakásfelújítás saját kézzel, pénztakarékosan!

Ráadásul még pénzt is takarítunk meg Neked! Tudjuk jól, hogy egy felújítás milyen költséges, éppen ezért, ha kevés fém, illetve fa elem szorul renoválásra, válogass az univerzális beltéri festékek közül, valamint bátran kérd szakembereink segítségét.

További érdekességekre vágysz? Tekintsd meg további témába vágó cikkeinket!

Milyen a jó beltéri falfesték?

A beltéri falfesték otthoni használata – Csináld magad!