A frissesség jegyében: fehér beltéri falfesték!

Rengeteg vásárlónkkal előfordult már, hogy nem tudott a színek kavalkádjából választani, illetve nem akart markáns színeket az otthonába. Ezzel természetesen nincs semmi probléma, ez esetben a fehér beltéri falfesték is kiváló választás!

Ha te is ebben a cipőben jársz, és nem akarod variálni a színeket a falakon, bátran válaszd a fehéret, mert egy igazán jól alkalmazkodó szín: minden térben, és minden berendezéssel jól mutat.

Miért jó a fehér beltéri falfesték?

  • A bútorok és kiegészítők segítségével bármilyen stílusú is az otthonod-a hófehér beltéri falfesték kiemeli annak szépségét: legyen az minimalista, elegáns, modern, vidéki, stb.
  • A fehér beltéri falfesték egyben pénztakarékos megoldást is kínál, hiszen ez az egyik legalacsonyabb áron beszerezhető, és a festés kijavítása is ennél a színnél a legegyszerűbb.
  • Az optikai térnövelő hatása is közismert, így kifejezetten ajánljuk szűkebb terekbe, például tetőtérbe! Emellett látszólag kiegyenlíti a tető ferdeségét is, így nem érzed annyira szűknek a kisméretű szobát sem!
  • A fehér festék remek fényvisszaverő képességgel rendelkezik, így az ablaktalan helyiségek is világosabbnak tűnnek tőle.
  • A fehér festék frissességet biztosít, szétszórja a fényt, így egy sötét szoba is világosabbnak tűnik használata által.

Fehér beltéri falfesték lila lakberendezéssel

Minimalista stílus egy csipetnyi szenvedéllyel! A lila ülőgarnitúra vonzza a tekintet és színnel tölti fel a teret.

Mert bátran színekkel élni!

Ha félsz a nagy fehér felületektől, úgy színes lakásdekorációkkal: párnával, szőnyeggel, takaróval, máris élettel telibbnek fog tűnni a lakás.

Fontos azonban, hogy milyen színnel párosítod a fehéret, hiszen minden szín más hatással van a lakásba belépő személyre:

  • A piros, sárga, rózsaszín, levendula és ezek árnyalatai melegséget árasztanak,
  • a zöld és kék nyugalmat,
  • a sötétbarna és a fekete pedig kiválóan ellensúlyozza a fehér szelídségét.

Modern megjelenés fehér beltéri falfestékkel
Világos, otthonos, modern. Imádjuk!

Családos vagy? A gyerekfirka többé nem lehet akadálya a hófehér falaknak!

Ha gyermek van a családban, akkor sem kell aggódnod, hiszen a nálunk kapható legtöbb beltéri festék „mosható”, azaz a fal könnyen tisztítható.

Meggyőztünk? Engedd el hát te is a fantáziád, és merj a színekkel kísérletezni! A fehér beltéri festéket tekintsd úgy, mint egy hófehér vásznat, amire felviheted a kedvenc színeidet! Kattints és ismerd meg beltéri festék választékunkat!