Milyen beltéri falfesték illik a babaszobába?

Rengeteg szülő teszi fel ezt a kérdést, éppen ezért ebben a cikkben összeválogattunk néhány olyan ötletet, amit hasznosíthattok a jövőben.

A baba nyugalma a legfontosabb!

Fontos, hogy már az elején válasszátok ki azt a 2-3 beltéri falfesték színt, amit a babaszobába szeretnétek (bútorok színével együtt). Ennél többet nem javasolunk, mert a babát túl sok inger érheti, amitől nem fog tudni nyugodtan pihenni. Viszont ezzel a néhány színnel is igazán megnyugtató és harmonikus birodalmat alakíthattok ki a gyermeketeknek.

Bátran rugaszkodjatok el a megszokottól, kombináljátok a színeket! Nincs törvénybe foglalva, hogy egy gyerekszoba csak akkor szép, ha csak kék vagy csak rózsaszín!

Beltéri falfesték kínálatunkban szinte minden szín megtalálható, így garantáljuk, hogy a Tiétek lesz a legszebb és legaranyosabb szoba a környéken!

Így válassz beltéri falfestéket kislány szobába

  • Kislány szobájába igazán bájos a fehér, a púder és a szürke színhármas. A fehér semleges szín és mindenhez illik. A púderrózsaszín a szürkével pedig igazán modern összeállítás.
  • A fehér-halvány citromsárga-szürke is pontosan ugyanilyen hatást kelt.
  • Gyönyörűen mutat még a levendula is, ami fehérrel és vajszínnel kombinálva egy igazi hercegnői kastéllyá alakítja a szobát!
  • Fontos, hogy a színek lágyak és kellemesek legyenek, hogy ne vonják el nagyon a csöppség figyelmét.

Kellemes beltéri falfesték színek

Így válassz beltéri falfestéket kisfiú szobába

  • A fehér és kék kombinációja már-már alapszínnek számít a kisfiúk esetében, de egy kevés zölddel megspékelve sokkal modernebb és élettel telibb légkört teremt.
  • A narancs és szürke együtt igazán aranyos, éppen ezért is bátran ajánljuk kisfiú szobájába!

Ikreitek vannak? Erre is van megoldásunk!

Különböző nemű ikrek esetében sem kell pánikba esnetek! Gyönyörű semleges színű beltéri falfestékek közül választhatjátok ki, ami megfelel egy kisfiúnak és egy kislánynak is.
Ilyenek a narancs, a citromsárga, a zöld, a bézs, a szürke halványabb kombinációi, de akár csinálhattok egy közös nevezőt is a „lányos” és a „fiús” falfestékek összeállításából.

Így válassz beltéri falfestéket nagyobb gyerkőcedinek

Nagyobbacska gyereknek már van kedvenc színe, elképzelése a szobája kinézetével kapcsolatban. Bátran kérdezzétek meg, hogy milyen színt szeretne, hiszen sok időt tölt benne, az az ő kis világa, ahová szívesen elvonul.
Kerüljétek azonban a fekete és a piros túlzott használatát, ugyanis előbbi zárkózottságot, míg utóbbi agressziót válthat ki a csemetétekből.

Beltéri falfesték színek nagyobb gyerekeknek

Kollégáink szívesen segítenek a színek összeállításában, és a festés kellékeinek összeválogatásában!

További érdekességekre vágysz? Tekintsd meg további témába vágó cikkeinket!

Milyen legyen otthonunk színe?

A beltéri falfesték otthoni használata – Csináld magad!