Mosható beltéri falfestékek – a tökéletesen tiszta felületekért

Lakásfelújítás után mindig nagy öröm ránézni a szép, új, frissen festett falakra… ilyenkor azt kívánjuk, bárcsak örökké ilyen makulátlanul tiszták maradnának. „Balesetek” azonban mindig történnek, ha pedig kisgyermek és/vagy háziállat is él velünk a lakásban, a falak szennyeződése szinte elkerülhetetlen: kézlenyomat, zsírkréta, narancslé folt, sár. Nem is beszélve a konyhában kifröccsenő ételnyomokról, zsírról és páráról. A villanykapcsolók környéke megint csak kritikus terület, ami a használat során igen hamar el tud színeződni. Erre kínálnak megoldást a napjainkban igencsak népszerű, mosható beltéri falfestékek.

Héra Prémium selyemfényű falfesték intsen búcsút a zavaró foltoknak!

Tartós, mosható beltéri falfesték, mely kiválóan ellenáll a makacs szennyeződéseknek. Gyönyörű, selyemfényű felületet biztosít, mely kopás- és dörzsálló. Jól terülő, kiváló fedőképességű, gyorsan száradó beltéri falfesték. Felhordása egyszerű, és akár egy rétegben is biztosítja a tökéletes végeredményt. Kiváló légáteresztő képességű, így lehetővé teszi a felület természetes szellőzését. Ideális megoldás olyan helyiségekbe, melyek nagy igénybevételnek vannak kitéve. Ilyen például a gyerekszoba is, ahol nap, mint nap találkozunk gyanús foltokkal a falakon, de akár szállodákba, üzlethelyiségekbe is bátran ajánljuk a Héra mosható beltéri falfestékét.

Mosható beltéri falfestékek – a tökéletesen tiszta felületekért

További információt a termékről ITT találhat!

Ha megtörtént a baj…

A foltot egyetlen mozdulattal el tudjuk távolítani a felületről, mivel a mosható beltéri falfesték nem szívja magába a szennyeződéseket. Csak fogjunk egy benedvesített rongyot vagy szivacsot, és töröljük át vele a falat. Erőteljes dörzsölés nem szükséges! Makacs folt esetén egy kis szódabikarbónát vagy mosogatószert is keverhetünk a vízhez. Ha úgy látjuk, akár több alkalommal is végigmehetünk a felületen, a végén tiszta vizes törlést alkalmazva.

makacs foltok is eltávolíthatók a mosható falfestékről

További érdekességekre vágysz? Tekintsd meg a témába vágó cikkeinket!