Mosható falfesték

A beltéri falfestékek kiválasztásakor általában hosszasan mérlegeljük, hogy milyen legyen a fal színe vagy, hogy éppen milyen márka mellett tegyük le a voksot. De miért ne tennénk ugyanezt a speciális tulajdonságokkal szemben is? Az egyik ilyen kiemelt tulajdonság lehet a takaríthatóság, moshatóság is. A mosható falfesték nem véletlenül vált az egyik legkeresettebb festékké, hiszen a tisztaság és a megfelelő higiéniás állapotok biztosítása talán fontosabb lett, mint valaha. Ma már azonban a gyönyörű színárnyalatokról sem kell lemondanunk, hiszen a Héra mosható falfesték választásával saját képünkre formálhatjuk otthonunk falait.

 

Beltéri falfestékeink között többféle mosható falfestéket is talál. Rendelje otthonába!

Miért fontos a beltéri falak takarítása?


A felgyülemlett por például nemcsak a bútorokon, berendezési tárgyakon képes megjelenni, de még a falakon is megtapad. Most valószínűleg nagyon meglepődnénk azon, ha megtudnánk, hogy milyen hatalmas mennyiségű porréteg képes lejönni a beltéri falakról. Ha eddig nem gondoltunk volna még ennek fontosságára, akkor jó, ha tudjuk, hogy a fal portalanítása jobb esetben bele kellene, hogy tartozzon az alapvető takarítási rituálénkba. Ha sokáig nem távolítjuk el a felgyülemlett réteget, akkor az nemcsak a higiéniai és esztétikai szempontok miatt lehet hátrányos, de kellemetlen szagokat is eredményezhet. Amennyiben a beltéri falak nem mosható falfestékkel lettek lefestve, úgy az egyetlen esélyünk a falak száraz portalanítása. Ez egy szimpla portalanítás esetében még kivitelezhető is, azonban, ha egyéb foltok is tarkítják a beltéri falakat, akkor a nem mosható falfesték esetében az egyetlen megoldás a falak újrafestése lesz.

Amennyiben szeretnénk, ha a gyakori takarítás nem válna a gyönyörűen lefestett falak kárára, akkor a Héra mosható falfesték választásával garantált siker elé nézhetünk!

A mosható falfesték páratlan előnyei


Sokan nem szeretnék a takarításból a falfelületeket sem kihagyni. Egy hagyományos beltéri falfesték esetében azonban csak a száraz portalanítás válik lehetségessé. Ha ujjlenyomatok, zsíros olajcseppek, vagy különféle koszfoltok tarkítják a falakat, akkor bizony létezik olyan falfesték, ami még egy tisztító oldatos takarítást is kibír. A latex mosható beltéri falfesték a speciális kötőanyagnak hála, egy erős és rugalmas festékfilm képződését teszi lehetővé a felületen. A lemosható falfesték különleges receptúrájának köszönhetően egy magas kopásállóságú, dörzsálló és foltálló fafelület alakítható ki, amely a nagy igénybevételű helyiségek falain szinte alapkövetelmény. A kiemelt kopásállóság pedig egyet jelent azzal, hogy egy lemosható falfesték választásával kiemelten hosszú élettartamra számíthatunk. Mosható, fertőtleníthető és vízlepergető tulajdonságai miatt nagyon közkedvelt választásnak bizonyul az olyan helyeken, ahol megkívánják ezt. A lemosható falfesték színe még a többszöri takarítás után is üde és ragyogó marad. A lemosható falfesték az extra páraáteresztő képességben sem szűkölködik. Ez a tulajdonságát például még egy többszöri átfestés után sem veszíti el.

Bár a latex mosható falfesték ár valamelyest magasabb, mint a hagyományos beltéri falfesték ára, a pluszban befektetett összegért cserébe, vitathatatlan előnyökkel gazdagodhatunk.

héra mosható falfesték árMegfizethető mosható falfesték ár után keresgél? A Héra lemosható festék személyében megtalálta, amit keres!

Miért érdemes minőségi beltéri falfestékben gondolkodni?


A falfestékek piacán gyakorlatilag óriási a kínálat. A megfelelő választáshoz az alapvető szabályt talán a legegyszerűbben úgy lehetne megfogalmazni, hogy a legjobb ár-érték arányú festék az, amit érdemes kiválasztani. Nem árt azonban különbséget tenni a kültéri-és beltéri falfestékek között sem, hiszen a kültéri festékekkel szemben alapvetően magasabbak az elvárások, hiszen az időjárás viszontagságaival is szembe kell nézniük.

És, hogy miről ismerhetünk fel egy minőségi beltéri falfestéket? Könnyen tisztán tartható, egyszerűen felhordható, megfelelő fedést biztosít és tartós falfelület érhető el vele. A Héra mosható falfesték mindezen kívánalmaknak maradéktalanul eleget tesz.

Milyen esetekben ajánljuk a mosható falfestéket?


Ha az otthoni takarítás meg sem áll a plafonig

Különbözőek vagyunk, így minden embernek mást jelent a tisztaság. Vannak, akik úgy érzik jól magukat otthon, ha minden csillog-villog, az ablakok két naponta le vannak mosva és még a padlóról is enni lehet. Vannak, akik pedig csak akkor nyúlnak a takarítószerek után, amikor már gyakorlatilag nem látnak át az üvegen. A takarítás gyakoriságát és módját azonban az is befolyásolhatja, hogy hányan élnek a lakásban, vagy vannak-e kisgyerekek. Ha mi is inkább abba a kategóriába tartozunk, akiknél az otthoni takarítás nem merül ki a padló feltörlésében, akkor nagyon fogunk örülni egy mosható falfestéknek. A lemosható falfesték gyakorlatilag bármilyen vizes tisztítószerrel bátran takarítható.

Ha örökmozgó csemetékkel, négylábúakkal élünk együtt

Valóságos áldás a mosható falfesték az olyan családokban, ahol egyszerűen mindig pezseg az élet. Talán nem kell bemutatnunk a szülőknek az olyan „baleseteket”, mikor kreatív énjét megmutatni vágyó csemeténk, a gyönyörűen lefestett beltéri falakon próbálgatja szárnyait. A kisgyermekes családokban a zsírkrétanyomok, maszatos ujjlenyomatok, vagy éppen falra fröccsenő bébiételek szinte már mindennapos dolgok. Arról nem is beszélve, hogyha négylábú kedvencekkel is bővelkedik a család, akkor egy kiadós esőzés utáni sáros tappancsok biztosan a fehér falakat fogják elsőnek betalálni. Egy mosható falfestéknek azonban mindez szinte meg sem kottyan: gyakorlatilag bármilyen szennyeződésnek ellenáll, hiszen a mosható falfesték megóvja a bevonatot attól, hogy bármit túlságosan magába szívjon. A lemosható festék segítségével innentől kezdve egy percre sem kell aggódnunk azon, hogy a makacs foltok hogy jönnek majd le a falról.

Ha alapkövetelmény a higiénia

Legyen szó kórházakról, rendelőintézetekről, laboratóriumokról, gyógyszeripari épületekről, vagy csak rekreációs központokról, a megfelelő higiénia megléte alapkövetelmény lesz. Az ilyen épületeknek speciális követelményeknek és szigorú előírásoknak kell megfelelniük, így már pusztán az építkezés során is e szerint kell eljárni a szakembereknek. Egy egészségügyi intézményben például alapvető fontosságú, hogy megfelelő higiéniás állapotokat kell biztosítani mind az ott dolgozóknak, mind az oda látogatóknak. Ezek pedig elsősorban a belső terekben érvényesülnek, amely alól a mosható fal sem lehet kivétel, hiszen megkövetelik az olyan falbevonatokat, amelyek tartósan ellenállnak a tisztítási műveleteknek.

mosható beltéri falfesték a sok színűség jegyében
Kerüljön rá bármilyen nyom, a lemosható festék segítségével végre leszámolhatunk a maszatos belső falakkal!

Héra mosható falfesték: kiemelt ár-érték arány a falfestékek piacán


A Héra beltéri falfesték tervezése során a minőség, a tartósság és a kiemelt esztétikai élmények válnak a meghatározó szempontokká. Ebből a szempontból a Héra Ceramic mosható beltéri falfesték sem lóg ki a sorból.

A Héra mosható festék gyakorlatilag bármilyen vakolt, beton, gipszkarton és glettelt belső falfelületre felhordható. A Héra Ceramic mosható festék, felhasználására kész állapotban kerül forgalomba, így gyakorlatilag csak le kell emelnünk azt a boltok polcairól. Könnyen felhordható, pofon egyszerű a használata és csupán 3 órába kerül majd az, hogy egy csodaszép és kopásálló falfestéssel gazdagodjunk. A Héra festékek nemcsak a tartós és tetszetős végeredménnyel bizonyulnak egy jó választásnak, de a mosható falfesték ár tekintetében is. A Színvilág webáruházában a mosható falfesték ár minden esetben úgy kerül kialakításra, hogy bárki számára egy megfizethető és elérhető alternatívát kínáljon.

Lemosható falfesték a klasszikustól egészen a legmodernebb színárnyalatokig


Az otthonunk hangulatát alapvetően befolyásolja az, hogy milyen színeket választunk a beltéri falakra. A falak színesre festésével gyakorlatilag új köntösben láthatjuk viszont otthonunkat, hiszen a saját elképzeléseink köszönnek majd vissza a belső felületekről. Sokan azt gondolják, hogy egy mosható falfesték kizárólag fehér színekben kapható. Ez azonban nem igaz, hiszen a lemosható festék szebbnél-szebb készre kevert színekben érhető el. Ha pusztán az esztétikai szempontokat nézzük, akkor egy hagyományos beltéri falfestékkel összehasonlítva, nincs különbség a két típus között. Kedvünkre színezhetünk vagy játszhatunk az árnyalatokkal, hiszen a Héra mosható falfesték amellett, hogy 40 féle készre kevert színben érhető el, színkeverőgépen is színezhető.

Mosható beltéri falfesték felhordása gyermeki könnyedséggel


A Héra mosható beltéri falfesték használatával még akkor sem kell aggódnunk, ha kevés tapasztalatunk van a festésben, vagy éppen soha nem festettünk még előtte. Az anyagelőkészítés tekintetében az egyetlen dolgunk, hogy a terméket a feldolgozás előtt alaposan összekeverjük. A mosható festék akár ecsettel, akár hengerrel, akár megfelelő szóróberendezéssel is könnyedén felhordható, így használata szinte gyerekjáték lesz. A mosható festék esetében még a lecseppenő festékfoltok miatt sem kell aggódnunk, hiszen sűrű állaga miatt csepegésmentes festést tesz lehetővé.

Mosható falfestékek egyenesen az Ön otthonába


A Színvilág webáruházával gyakorlatilag ki sem kell mozdulnunk otthonról ahhoz, hogy a kiváló minőségű falfestékek célba érjenek. Nálunk semmi szükség arra, hogy a kasszánál kígyózó sorokat kivárva emelhessük le a polcról azt a festéket, amire csak szükségünk van. Dőljön nyugodtan hátra és adja le rendelését webáruházunkban csupán egy pár kattintással, és mi a házhozszállítás kényelmével juttatjuk el Önhöz a kiválasztott termékeket!
Szavazzon az elérhető minőségre, és tegye meg az első lépést egy élhetőbb, higiénikusabb és gondtalanabb élet megteremtéséhez a Héra mosható falfesték választásával!

 

Beltéri falfestékeink között mosható falfestékeket is talál. Válassza ki a megfelelő színt és rendelje otthonába!