Színvilág kisokos

Szeretnénk, ha vásárlóink 100%-ig elégedettek lennének, így a vásárlás megkönnyítése érdekében itt a leggyakrabban felmerülő kérdésekre válaszolunk, hogy gyerekjáték legyen a megfelelő kül- és beltéri falfesték kiválasztása. Blogunkban további hasznos és érdekes tippeket, tanácsokat talál!

Hogyan válasszak festéket?

Szobafestés, a homlokzat felújítása esetleg kerítésfestés? Az első és legfontosabb annak meghatározása, hogy milyen célra vásárolunk festéket. A két legnagyobb kategória a kültéri és beltéri festékek. Mivel e két típus eltérő használathoz és igénybevételhez lett tervezve, mindig a célnak megfelelő terméket válasszunk! A két fő kategórián belül további alkategóriákat különböztetünk meg a szerint, hogy milyen felületre szeretnénk az anyagot felvinni: fa, fal, fém vagy műanyag. Ha megtaláltuk a célnak leginkább megfelelő terméket, a következő lépés a kívánatos szín kiválasztása és persze a szükséges mennyiség meghatározása.

Mennyi festékre lesz szükségem?

Bel- és kültéri falfesték vásárlásához alapvető fontosságú annak ismerete, hogy mégis mekkora méretű felületről van szó (szélesség x magasság). A nyílászárók és egyéb elemek által elfoglalt területet természetesen vonjuk ki! Fontos tudnunk azt is, hogy hány rétegben kell a festéket felvinni a felületre. A termékek leírásában szereplő „kiadósság” kifejezés azt jelenti, hogy mennyi festékre lesz szükségünk egy négyzetméternyi felület bevonásához.

Szerszámok, kiegészítő kellékek vásárlása

Festés tervezésekor ne feledkezzünk meg a szükséges eszközök beszerzéséről sem, hiszen csak így lehet garantált a tökéletes végeredmény! A minőségi kül- és beltéri falfestékek mellett kínálatunkban praktikus szerszámokat, kiegészítő termékeket is talál!

Kellemes vásárlást és eredményes festést kívánunk!