HÉRA MÉSZFESTÉK

2 990 Ft5 390 Ft

Raktárak. pincék. lakások. vályogházak beltéri falfelületeinek fertőtlenítő festékeként használható.

Cikkszám: N/A Súly: - Kiválasztott mennyiség súlya: - kgKategóriák: , , , ,

Leírás

Kiváló páraáteresztő képességű. friss mész illatot árasztó bevonatot képez. mindezek mellett oldószer és biocid mentes beltéri mészfesték. Az oltott és érlelt mész hagyományos jó tulajdonságainak megtartása mellet a FRESCO beltéri mészfesték könnyebb felhordhatóságot és esztétikus. selymes megjelenést biztosít.

Legjobb felület

Raktárak. pincék. lakások. vályogházak beltéri falfelületeinek fertőtlenítő festékeként használható.

Alkalmazás

A meszelni kívánt beltéri falfelület legyen szilárd. száraz és tiszta. tisztítsuk meg a rosszul tapadó részektől. portól. látható olaj- és zsírmaradékoktól vagy egyéb szennyeződésektől. Az újonnan felhordott vakolatokat festés előtt legalább 3-4 hétig hagyjuk száradni (20 °C-on. 65% páratartalom mellett). A falpenésszel. ill. gombával fertőzött felületeket festés előtt feltétlenül tisztítsuk meg. és fertőtlenítsük MERKUR-F/HÉRA penészgátló lemosóval. A mészfestéknek megfelelő alap lehet valamennyi jó nedvszívó képességű. ásványi-. új vagy régi. mész- és mészcementes finom vakolat. Nem ajánljuk enyves festékkel lefestett felületre. olajfestékkel. lakkal. zománccal átfestett felületekre. illetve műanyagra és fára.

A FRESCO mészfestéket AQUAKOLOR színezőpasztával lehet színezni úgy. hogy a színezőpaszta mennyisége maximum 3% lehet. A színezékkel összekevert festéket tárolni nem szabad. Színezésnél minden esetben végezzen próbafestést.

Hígíthatóság

Szükség esetén vízzel.

Kiadósság

8 m2/liter

Száradási idő

2 óra

Javasolt rétegszám

2-3 réteg

Átfesthetőségi idő

4 óra

Termék tulajdonságok

Kiegészítő információk

Tömeg22.311 kg
Kiszerelés

14 l, 4 l

Érdekelhetnek még…