Főoldal//FESTÉKEK, Vékonyvakolatok, Thermotek, Trilak//THERMOTEK KOLOR VÍZLEPERGETŐ VÉKONYVAKOLAT DÖRZSÖLT L 2 MM 25 KG – 1 db

THERMOTEK KOLOR VÍZLEPERGETŐ VÉKONYVAKOLAT DÖRZSÖLT L 2 MM 25 KG – 1 db

10 970 Ft

A THERMOTEK hőszigetelő rendszer befejező vékonyvakolata. Használható önmagában is vakolt felületek díszítő bevonására.

Cikkszám: 321825 Súly: 1,00 Kiválasztott mennyiség súlya: - kgKategóriák: , , ,

Leírás

Új formula, könnyebb feldolgozhatóság, szebb felület.

Legjobb felület

A THERMOTEK hőszigetelő rendszer befejező vékonyvakolata. Használható önmagában is vakolt felületek díszítő bevonására.

Alkalmazás

A vékonyvakolat minden esetben sima egyenletes alapfelületet (alapvakolat, höszigetelő ragasztó glettréteg) igényel. A Thermotek vékonyvakolat alapozót mindig a vékonyvakolat felhordása előtt minimum 24 órával javasolt felvinni a felületre.

1.) Felhasználás előtt minden esetben keverjük meg a vékonyvakolatot. Javasolt több vödör tartalmát összekeverni.Minden esetben úgy alakítsuk ki a színezési munkafolyamatot, hogy biztosítsuk a folyamatos munkamenetet azaz egy adott egybefüggő felületet egyszerre színezhetjük csak le. Nagyobb felület esetén lehetőség szerint szakaszoljuk a kivánt homlokzatot.2.)  A megkeverést vékonyvakolat ProGold rozsdamentes acélsimítóval (00949517) hordható fel.3,) A felhordott vakolatot  száradása előtt ProGold PVC-ből készült simítóval (00949518) kell körkörös mozgással átdörzsölni vagy az 1 mm-es szemcseméretű változat esetén közepes szőrű festőhengerrel átgurítani. Ez esetben igen esztétikus megjelenésű, nemesvakolathoz hasonló, szemcsés szerkezetű felület nyerhető. Gyártói javaslat: – A Thermotek vízlepergető vékonyvakolat dörzsölt struktúra  +5°C-tól +30°C-ig terjedő levegő- és tárgyhőmérséklet mellett hordható fel. – Tűző napon nem szabad a felhordást végezni, mert a gyorsabb száradás esetenként rosszabb tapadáshoz vezethet.  – Ugyancsak nem célszerű erősen borult vagy rendkívül párás időben végezni a felhordást. – Biztosítani kell a vékonyvakolat kiszáradását, ezért a frissen vakolt felületet a megszáradásig óvni kell a különböző szélsőséges időjárástól (csapadéktól).

Hígíthatóság

Hígítást nem igényel.

Kiadósság

2 mm-es: 2-2,5; 2,5 mm-es: 2,5-3 kg/m2

Száradási idő

24 óra

Termék tulajdonságok

Kiegészítő információk

Tömeg25.8 kg
Kiszerelés

2 mm