Főoldal//FESTÉKEK, Vékonyvakolatok, Thermotek, Trilak//THERMOTEK KOLOR VÍZLEPERGETŐ VÉKONYVAKOLAT KAPART FEHÉR 1.5 MM 25 KG – 1 db

THERMOTEK KOLOR VÍZLEPERGETŐ VÉKONYVAKOLAT KAPART FEHÉR 1.5 MM 25 KG – 1 db

10 970 Ft

A THERMOTEK hőszigetelő rendszer befejező vékonyvakolata. Víz-, fény- és UV-álló tulajdonsága miatt rendkívül tartós felületet biztosít, továbbá növeli a rendszer mechanikai szilárdságát. Használható önmagában is vakolt felületek díszítő bevonására.

Cikkszám: 289744 Súly: 1,00 Kiválasztott mennyiség súlya: - kgKategóriák: , , ,

Leírás

Hosszú élettartam, szálerősítéssel. A vakolat alga és gombásodás ellen védett.

Legjobb felület

A THERMOTEK hőszigetelő rendszer befejező vékonyvakolata. Víz-, fény- és UV-álló tulajdonsága miatt rendkívül tartós felületet biztosít, továbbá növeli a rendszer mechanikai szilárdságát. Használható önmagában is vakolt felületek díszítő bevonására.

Alkalmazás

A vékonyvakolatot minden esetben sima, egyenletes  (alapvakolatra vagy hőszigetelő rendszer fedővakolataként) alapfelületre kell felvínni.  

1.) Felhasználás előtt minden esetben keverjük meg a vékonyvakolatot. Javasolt több vödör tartalmát összekeverni. Minden esetben úgy alakítsuk ki a színezési munkafolyamatot, hogy biztosítsuk a folyamatos munkamenetet azaz egy adott egybefüggő felületet egyszerre színezhetjük csak le. Nagyobb felület esetén lehetőség szerint szakaszoljuk a kivánt homlokzatot. 2.) A megkeverést vékonyvakolat ProGold rozsdamentes acélsimítóval (00949517) hordható fel. 3.) A felhordott vakolatot száradása előtt ProGold PVC-ből készült simítóval (00949518) kell körkörös mozgással átdörzsölni vagy az 1 mm-es szemcseméretű változat esetén közepes szőrű festőhengerrel átgurítani. Ez esetben igen esztétikus megjelenésű, nemesvakolathoz hasonló, szemcsés szerkezetű felület nyerhető.  Gyártói javaslat:- A Thermotek vízlepergető vékonyvakolat- kapart struktúra +5°C-tól +30°C-ig terjedő levegő- és tárgyhőmérséklet mellett hordható fel.- Tűző napon nem szabad a felhordást végezni, mert a gyorsabb száradás esetenként rosszabb tapadáshoz vezethet.   – Ugyancsak nem célszerű erősen borult vagy rendkívül párás időben végezni a felhordást.- Biztosítani kell a vékonyvakolat kiszáradását, ezért a frissen vakolt felületet a megszáradásig óvni kell a különböző szélsőséges időjárástól (csapadéktól).

Hígíthatóság

Hígítást nem igényel.

Kiadósság

1,5 mm-es: 2-2,5; 2 mm-es: 2,5-3 kg/m2

Száradási idő

24 óra

Termék tulajdonságok

Kiegészítő információk

Tömeg25.8 kg
Szín

FEHÉR

Kiszerelés

1,5 mm