AEROSZOL (festék spray)

Színek(0)

27 találat

Megjelenítve 1 / 2

További termékek betöltése

AEROSZOL (SPRAY)


Az aeroszol spray, avagy fújós festék rendkívül ígéretes, így nem véletlenül emelik le egyre többen a boltok polcairól. A Színvilág kínálatában számos típusban érheti el, ráadásul nívós minőségben!

Mi az az aeroszol, aeroszolos festék?


Az aeroszol kifejezés egy olyan keveréket foglal magában, amely tulajdonképpen légnemű közegben szétoszlatott szilárd részecskék vagy folyadékcseppek összessége, az egészet pedig egy nyomástartályba töltik. Ezek a sprayk különböző típusú anyagokat, például festékeket, felületvédőszereket, tisztítószereket tartalmazhatnak, attól függően, hogy melyik kerül a kezünk ügyébe. A nyomástartályban lévő keveréket pedig egyszerűen a szelep lenyomásával lehet útjára engedni, ezáltal akár laikusok is könnyedén és hatékonyan használhatják őket.

Aeroszol festék spray - gyors és egyszerű megoldás festéshez és felújításhoz


A spray festék rendkívül sokoldalú megoldást nyújt a különféle festési és felújítási projektekhez. Könnyű használatával és sokrétű termékpalettájával ígéretes választás DIY barkácsolók és profik számára is. Számos előnyös tulajdonsága közül kiemelkedik az egyszerű használat, a tiszta és egyenletes festékfelvitel, valamint a szinte zéró előkészületi igény, ami nem mellesleg nélkülözi az extra eszközök, például ecsetek vagy hengerek használatát. Az aeroszolos kivitelek tehát számos előnnyel bírnak a hagyományos festékekkel, és más egyéb felületkezelőkkel, javítószerekkel szemben.

Az előnyök dióhéjban:


  • Könnyű használat: A festék spray használata rendkívül egyszerű és magától értetődő. Egy kis portalanítás, zsírtalanítás stb. után csak fújni kell a festendő felületre, így akár laikusok is könnyedén és gyorsan festhetnek vele.
  • Tiszta és egyenletes felvitel: Rendkívül finom permettel juttatja a festéket a felületre, így garantálva a szép és egyenletes végeredményt, még akkor is, ha nem vagyunk profik.
  • Gazdaságos megoldás: A spray festék használata során semmi szükség extra eszközök beszerzésére, így időt és pénzt takaríthatunk meg.
  • Kicsi és kényelmes: Praktikus méretüknek és könnyű hordozhatóságának hála, gyakorlatilag csak leemeljük a polcról és már használhatjuk is.
  fújós festék, avagy aeroszol  

Fújós festék, netán alapozó festék spray után nézelődik? Ízelítő a kínálatunkból


Az aeroszol sprayk széles termékskálája (pl. alapozó festék spray) lehetővé teszi számunkra, hogy gyakorlatilag bármilyen felújítási vagy festési munkára bevethessük. Egyszerű és hatékony megoldást nyújtanak, ami ideális választás azok számára, akik könnyedén, költséghatékonyan és gyorsan szeretnék elvégezni a felújítási projekteket.

Fontos azonban szem előtt tartani bizonyos biztonsági szempontokat is a használat során. A megfelelő szellőzés elengedhetetlen, emellett javasolt védőfelszerelés használata, például maszk és kesztyű. Végül a minőségi aeroszol sprayk használata kulcsfontosságú a kiváló végeredményhez. Gyengébb minőségnél gyakran tapasztalható a festék tartósságának csökkenése és a végeredmény minőségének romlása.

A legjobbat keresi? Íme néhány termék a kínálatunkból:


  • Színes festék spray, akril festék spray

A Schuller Eh'klar színes akril festék spray kiválóan alkalmas különféle felületek festésére, felújítására, bel- és kültéri felhasználásra. Gyorsan száradó akrillakk különböző RAL színekben, magas fedőképességgel és fénnyel. Automata öntisztító szeleppel rendelkezik, ami megkönnyíti és felgyorsítja a festés folyamatát. A festék spray falra akár díszítésre is bevethető. A kínálatunkban még festék alapozó spray is elérhető, ami tapadásközvetítőként funkcionál.

  • Festék spray, fújós festék rozsda ellen

A rozsda eltávolítása és kezelése rendkívül idő- és energiaigényes folyamat, és gyakran lehetetlen teljesen megszabadulni tőle. Emellett nemcsak esztétikailag ronthatja el a felületet, de a szerkezeti integritását is veszélyeztetheti, különösen fémfelületeken. A rozsda elleni Schuller Eh'klar fújós festék nemcsak a meglévő rozsda káros hatását ellensúlyozza, hanem megelőzést is kínál a korrózió ellen. Kiemelkedő tapadással rendelkezik, és aktív rozsdásodásgátló pigmentek gondoskodnak a legjobb védelemről.

  • Aeroszol spray tisztításhoz

Egy aeroszolos spray tisztítószerként is funkcionálhat. A Zettex kontakt tisztító kellemes citrom illatú, biológiailag lebontható tisztítószer, mely hatékonyan oldja a zsírt és tisztítja a felületeket, különösen, ha ragasztómaradvány van rajta. Biztonságosan használható minden felületen, beleértve a festett felületeket, a porcelánt és a betont is. Csak fújjuk rá a kívánt felületre és felejtsük el a vegyszerek károsító hatását.

  • Tartós zománc spray festék

A zománc festék spray ideális választásnak bizonyul minden olyan projekt során, ahol kiemelt fontosságú a hosszú távú tartósság és a kiváló minőségű végeredmény. A Trinát sprayfesték gyors száradási idővel rendelkezik, így ütemezetten haladhatunk a munkával, anélkül, hogy aggódnunk kellene a hosszú száradási idő miatt. Kiváló tapadása révén biztosítja a festék megbízható rögzülését a felületen, így minimalizálva a lepattanás és a leválás esélyét. Még meglévő, megkopott kinézetű háztartási berendezések esetén is használható, így gyönyörű, új külsőt nyernek.

Tekintse meg kínálatunkat!

KÍNÁLATUNK