Beltéri falfesték

A beltéri falfestés során számos kérdés merülhet fel, amelyeket nem érdemes félvállról venni. Kínálatunkba minden szükséges tartozékot, festéket és felületkezelési anyagot összegyűjtöttünk, amelyek elengedhetetlen a gördülékeny munkához.

Ha biztosra szeretne menni, válasszon alapozót, mely elősegíti a beltéri falfesték jobb tapadását, és meggátolja annak foltosodást. Egyfajta kötőhidat képez a különböző felületek között, beivódik a vakolatba, így erősíti annak szerkezetét.

Fertőzött felületek esetén használjon penész gátló lemosó oldatot, mely a megelőzésben is hatékony védelmet nyújt, festett és tapétázott felületen egyaránt alkalmazható. Kínálatunkban ezt a terméket is megtalálja!

Beltéri falfestékek típusai:

  • A beltéri falfestékek egyik legalapvetőbb fajtája a mészfesték, mely kedvező ára mellett fertőtlenítő hatással is rendelkezik. Azoknak ajánljuk, akik természetes és higiénikus megoldást keresnek.
  • Könnyen felhordható és kiváló fedőképességű diszperziós beltéri falfestékeink minőségi és korszerű megoldást nyújtanak. Kínálatunkban különleges termékeket is talál! A Héra rusztikus belső falfestékkel például fűrészporos tapéta hatás érhető el, mely a felületi egyenetlenségeket is eltűnteti.
  • Ha igazán egyedi, mediterrán stílusú eredményt szeretnénk elérni, válasszuk a Héra metálhatású beltéri falfestékét, mely csillogó és egyedi megjelenést kölcsönöz a felületnek, mindezek mellett pedig rendkívül könnyen felvihető. Alap- és díszítő festékként egyaránt használható. Ezüst és gyöngyház színekben elérhető webáruházunkban. Amennyiben gyermek és/vagy háziállat él a lakásban, praktikus választás lehet a dörzsálló és mosható diszperziós beltéri falfesték alkalmazása.
  • Az univerzális festékek igen sokoldalúak, szinte bármilyen felületen (például fa, fal, fém, műanyag), kül- és beltéren egyaránt használhatóak.

Tekintse meg termékkínálatunkat, és válassza ki az Ön számára leginkább megfelelő beltéri falfestéket! A termékekre kattintva a „részletek” fülön további hasznos információkat találhat!