Alapozók

18 találat


ALAPOZÓK, ALAPOZÓ FESTÉK

megfelelő fém alapozó festék

Legyen szó fém kerítésről, fém szerkezetről vagy bármilyen fémből készült használati tárgyról, az idő vasfoga egyiket sem kíméli. A bizonyos időközönként elvégzett karbantartással nem csak újjá varázsolhatjuk, de a káros környezeti ártalmaktól is megóvhatjuk a felületeket. Egy igazán tartós és szép végeredményt azonban csak akkor érhetünk el, ha jó minőségű alapozókat, festékeket választunk a felújításhoz. Kiváló ár-érték arányú alapozó festék vásárlása a cél? A Színvilág fém alapozó festék kínálatában mindent megtalál!

Még a fém sem szól örökre

Elég csak körülnézni a lakókörnyezetünkben, otthonunkban ahhoz, hogy valamilyen fémből készült használati tárgyat, kerítést, vagy nyílászárót lássunk. Sokan szeretik a fémet, hiszen egy kis súlyú és könnyen alakítható anyagról van szó, mindemellett pedig tartós használatot ígér. Ahogy azonban az életben semmi sem örök, úgy a fém felületek élettartama sem. Valószínűleg mindenki látott már rozsdás fémet, vagy olyat, amiről a festék már réges-rég lepattogott. A korróziót elsősorban a környezet hatása okozza, avagy a nedvesség, a levegő és az éghajlat változásai. Ilyenkor a fém felületének kémiai összetétele megváltozik. A rozsda jellemzően pár év után kezd kialakulni, de ez hamarabb is bekövetkezhet abban az esetben, ha valami felsérti az anyagot, vagy előzőleg nem történt meg a megfelelő felületkezelés.

Alapozó festék fémre: kimagasló védelem a korrózió ellen

Egy rozsdásodó fém felületet láttán nem kell azonnal a cserében gondolkodni. Egy kis odafigyeléssel és egy jól megválasztott alapozóval, fém festékkel találhatunk olyan megoldást mellyel a fém felületek helyrepofozhatóvá válnak. A fém festékek ugyanis nemcsak esztétikai szerepet töltenek be, de meggátolják, hogy a korróziót okozó anyagok a fém felülettel érintkezzenek. Fontos kiemelni azonban, hogy még mielőtt belefognánk a felújításba, készítsük elő a felületet és csakis egy „fémtiszta” felületen dolgozzunk, hiszen ez egyben garancia is a bevonatok tartósságára. Továbbá ügyeljünk oda, hogy az alapozó festék azonnal felhordásra kerüljön.

alapozó festék fémre jó áron

Megfizethető alapozó festék fémre? Bátran nézzen szét elérhető kínálatunkban!

A felület előkészítése magába foglalja a zsírtalanítást, a portalanítást, a rozsda-és az előző festék eltávolítását is. Ha tartós végeredményt szeretnénk, akkor csak ezután kezdjük meg a fém alapozó festék felvitelét. A fém alapozó festék megakadályozza, vagy legalább lecsökkenti a további károsodást, és egy kiváló tapadási felületet nyújt a végleges fedőrétegnek. A tartós védelem érdekében, érdemes az alapozó festéket legalább 2 rétegben felvenni, amennyiben a felületek nagyobb igénybevételnek vannak kitéve.

Minőségi alapozó festék fémre a Színvilág webáruházából

A webáruházi kínálatunkban bárki megtalálhatja az igényeihez leginkább passzoló fém alapozó festék típust, hiszen a termékpalettánkat, a kiváló minőség jegyében állítottuk össze.

A Dunaplast Primer kiválóan alkalmas valamennyi fémfelület alapozó festésére. Mivel kombinált hatással bír, így nemcsak a kellemetlen rozsdásodás leküzdésében lesz majd segítésünkre, de a foszforsav tartalma miatt, savas alapozóként is funkcionál. Még fedő zománcfestés nélkül is képes egy ideiglenes korrózióvédelem biztosítására.

A Hb Body 969 korróziógátló alapozó már nemcsak a fém, de a fa felületek karbantartására is optimális megoldást nyújt. Mindamellett, hogy gyors használatot és száradást ígér, még a káros környezeti hatásokkal szemben is képes megvédeni a felületeket.

A Rapid Cinkromátos alapozó festék fémre az acélfelületek mestere. Gyors száradásra és kiváló tapadásra képes, emellett pedig még az agresszív oldószertartalmú festékekkel is átvonható felületet eredményez.

A Trinát Korróziógátló alapozója nem kevesebb, mint 5 év korrózióvédelmet ígér, illetve a termékcsalád többi tagjának bevonásával egy komplett felületvédelemnek nézhetünk elébe.

Leszámolna a kellemetlen rozsdásodással? Kezdje meg a fém felületek felújítását a Színvilág kínálatával!