Kültéri falfesték

Színek(0)

Márka(0)

18 találat

KÜLTÉRI FALFESTÉK

kültéri falfesték színének kiválasztása

Egy házfelújításból a külső falfelületek sem maradhatnak ki, hiszen így lesz az otthonuk igazán igényes megjelenésű. Ma már olyan kiváló minőséget képviselő homlokzatfestékek vannak a piacon, amelyekkel hosszú évekre elfelejthetjük az újabb falfestés gondját. Ezt ígéri a Színvilág kültéri falfesték termékpalettája is, amelyet webáruházunkban kínálunk a házhozszállítás kényelmével.

Egyedi homlokzati színek keveréséhez, kérjen tőlünk ajánlatot az info@szinvilag.hu email címen!

Homlokzat kültéri festése: nem csak a külcsín miatt lényeges

Az otthonunk állagmegóvása nem merülhet ki pusztán annyiban, hogy megfelelő a ház szigetelése és a szerkezeti elemek is stabilan állnak. A homlokzat és külső házfalak karbantartásáról is gondoskodnunk kell. Most valószínűleg sokan értetlenül néznek, hogy mit is jelenthet ezek karbantartása, a képlet azonban egyszerű. A külső falak fokozottan ki vannak téve a környezet károsító hatásainak, így gondoskodnunk kell a rendszeres tisztításról, illetve a repedések, hibák kijavításáról. Ha elhanyagoljuk a kültéri falfelületeket, akkor ez idejekorán érezhető lesz például a belső mikroklíma változásán is a ház falain belül.

Fontos kiemelni tehát, hogy mielőtt belefognánk bárminemű homlokzattal kapcsolatos festésbe, górcső alá kell venni a falazat és vakolat kifogástalan állapotát. Csak így garantálható, hogy egy kültéri falfesték valóban azt a célt szolgálja majd, amiért beruháztunk rá. Egy megfelelően előkészített falfelület lefestésével ugyanis, már sikeresen megtettük az első lépést az ingatlanunk külső védelmére. A tervezés során nem árt észben tartani azt is, hogy a szigetelőanyag, a vakolat és a falazóanyagok is harmonizáljanak egymással, és mindenből a legmegfelelőbbet kiválasztani. A homlokzat falfelületeinek fedésére kiváló minőségű kültéri falfestékeket kínálunk, amelyek hatékony védelmet biztosítanak az esőzés és más szennyező forrásokkal szemben.

Hatékony védelem a külső behatásokkal szemben

Egy jól megválasztott kültéri falfesték amellett, hogy gyönyörűen öltöztet, az időjárás viszontagságaitól is képes megvédeni a házfalakat. Nyáron a perzselő UV sugárzástól, télen a hózáporoktól, jégtől, tavasszal és ősszel pedig a heves széllökésektől, esőzésektől. Nem árt azonban megfontolni a döntésünket a választásnál, és olyan kültéri falfestékben gondolkodnunk, amely optimális szellőzést is biztosít a makacs penészesedés megelőzésére. Elsősorban a nedvesség az, ami képes megkeseríteni a kertesház tulajdonosok mindennapjait, ugyanis egy egész napos esőzés közben a külső falak folyamatosan áznak. A nedvességgel átitatott felszín pedig kiváló táptalajt nyújt a gombaspórák elszaporodásához, melyek idővel a felszín alatt is megkezdik alattomos munkájukat. Ez nem csak esztétikailag okoz komoly problémákat, de az épületen belül is páralecsapódás mehet végbe. Az esősebb napokon, a levegőben lévő szennyezőanyagok könnyebben megtapadnak a felületen, melynek egy másik kellemetlen velejárója, hogy a festék hamarabb bomlásnak fog indulni és lepattogni. Ha pedig mindez tartósan fennáll, akkor idővel sajnos elkerülhetetlenné válik, hogy a homlokzatot újra-és újra felújítsuk falfestéssel.

minőségi kültéri falfestékA Színvilág által kínált kültéri falfestékek segítségével, több évig megőrizhetjük ingatlanunk hibátlan külsejét

Éppen ezért, érdemes olyan kültéri falfesték választásában gondolkodni, amely minden kívánalmunknak eleget tesz. Egy minőségi kültéri festék arról ismerszik meg, hogy minimális vizet enged át, majd az esőzés megszűnésével a lehető leghamarabb kiszárad. Melegebb napokon pedig az épület belső nedvességét átereszti, így nem alakul ki a belső térben túlzott mértékű páratartalom. Egy megfelelő minőségű kültéri falfesték az anyagösszetételénél fogva, jó eséllyel akadályozza meg a penészgombák megtapadását is. Ha ezen tulajdonságoknak képes eleget tenni egy kültéri festék, akkor mindezek mellett megjelenhet az esztétikában betöltött szerepe is.

Amikor új köntösbe bújik az otthonunk

A lakóházunk megjelenése szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy miként néz ki a homlokzat, hiszen ez lesz az első dolog, amit észrevesz egy külső szemlélő. Amíg a belső falakat csak mi, vagy a hozzánk érkezők láthatják, addig a ház külső homlokzatát gyakorlatilag bárki, aki éppen elhalad az épület előtt. Egy gondozott porta, egy gyönyörűen kialakított virágoskert, vagy csak a ház külsejének kinézete, sokat elárul a tulajdonosáról. Így joggal mondható, hogy nagyon is számít, hogy az ingatlanunk hogy fest kívülről: lehet akármennyire ízlésesen kialakított belülről, ha nem fordítunk elég figyelmet a homlokzat kinézetére. Egy szürke, festetlenül hagyott ház például úgy tűnhet, mint aminek nem fejezték még be a felújítását. Egy előnytelenül megválasztott szín vagy egy foltos, repedezett homlokzati festék pedig minden, csak nem igényes. A kültéri falfestés habár csekélységnek tűnik egy házfelújításhoz képest, mégis szemmel látható változásokat képes produkálni. Egy ízléses színben megválasztott kültéri falfesték segítségével, úgy varázsolhatjuk át a ház kinézetét, hogy ehhez bármiféle drasztikus és költséges átalakítást kellene végrehajtani a felújítás során.

Ha nem fordítunk elég figyelmet a ház homlokzatának kinézetére, megfelelő lefestésére, akkor nemcsak hogy ronthatjuk majd vele a lakókörnyezetünk összbenyomását, de a védelmi vonalnak is búcsút inthetünk.

Egy jól megválasztott színnel sokszorosára növelhetjük ingatlanunk megjelenését

Biztos sokszor hallhattuk már, hogy a színeknek ereje van, hiszen befolyással vannak a kedélyállapotunkra, de meghatározó szereppel bírnak az ingatlan hangulatának kialakításában is. Egy jól megválasztott színen tehát sokszor a mi hangulatunk, jóérzésünk is múlhat, amely aztán hatással lehet a környezetünkre is. A homlokzat színe is meghatározó ebből a szempontból, hiszen azt is mutatja a külvilág felé, hogy mi milyen képet szeretnénk festeni magunkról.

A kültéri falfesték színének kiválasztásában ugyan szabad kezet kapunk, törekedjünk arra, hogy a választott színárnyalat összhangban legyen a házat körülvevő környezettel, utcaképpel. Egy túl harsány, hivalkodó szín például a szomszédokat is zavarhatja – emiatt sok esetben helyi rendelettel is szabályozzák, hogy milyen kültéri falfesték színt használhatunk. A színválasztás során érdemes mérlegelni azt is, egy sima felületen egészen más színárnyalatok mutatnak jól, mint egy erősen kapart felületen. A Színvilág kínálatában a klasszikus színek mellett vidámabb színárnyalatokat is megtalálhat, így biztos lehet benne, hogy a minőségi kültéri falfesték kínálatunkkal ingatlana sokáig a választott színben pompázhat majd!

Egyedi homlokzati színek keveréséhez, kérjen tőlünk ajánlatot az info@szinvilag.hu email címen!

kiváló kültéri falfestékek a SzínvilágnálKiváló minőségű kültéri falfestékek után nézelődik? Mindenre van egy jó megoldásunk!

Kiváló minőségű kültéri falfestékek széles palettáját kínáljuk

A Színvilág által kínált kültéri falfestékek, kifogástalan külsőt kölcsönöznek majd otthonának, hiszen kiváló fedőképességgel bírnak. A kültéri falfestés nem pusztán akkor lehet jó választás, ha egy régebbi ingatlan felújításában gondolkodunk, de új építésű házak esetében is, ha vágyálmunk egy impozáns kinézetű külső.

Ma már olyan széles a kínálat a kültéri festék kínálatában, hogy bárki találhat az elképzeléseihez és otthona stílusához illő terméket. Webáruházi kínálatunkban például rengeteg derűs szín közül találhatja meg az igazit, a letisztult színektől kezdve egészen a közkedvelt színárnyalatokig. A Színvilág által kínált kültéri használatra ajánlott falfestékek, mindamellett, hogy esztétikus megjelenéssel ruházzák majd fel otthonának külső falait, megvédik azt a környezet károsító hatásaival szemben is. Ha egyszer egy jó minőségű kültéri festékkel újította fel ingatlanát, akkor biztos lehet benne, hogy a falfelületek akár több év múlva is úgy festenek majd, mint újkorukban. A kültéri festék palettánkat gondosan válogattuk össze, így csakis olyan gyártók termékeit kínáljuk, akik a kiváló minőséget szolgálják, és ár-érték arányban is verhetetlenek. Ennek fényében, az általunk kínált választékban méltán foglalnak helyet a Héra, Modakril, Thermotek és a Festékbázis termékei is.

A Héra kültéri mészfesték például közkedvelt választás, hiszen úgy biztosít esztétikus megjelenést, hogy a kiváló páraáteresztő képessége, fertőtlenítő és gombaölő tulajdonsága eközben megmarad. Ezen felül a környezetre gyakorolt hatás miatt sem kell aggódnunk, hiszen oldószer és biocid mentes kivitelben kerül a forgalomba. Abban az esetben, ha valamilyen homlokzatfelújító festéket keresünk, akkor jó választások lehetnek a Modakril vagy Thermotek termékei. A Modakril például kiváló megoldás lehet a felületi egyenetlenségek, hajszálrepedések áthidalására, hiszen egyenletesen képes kitölteni azokat, mindezt úgy, hogy a fal természetes szellőzését eközben nem gátolja. A Héra diszperzit kültéri falfesték sziloxánnal erősített, és a műgyanta részecskéknek hála, egy tökéletes filmréteget képezve tapasztja a festéket a falra. Vízlepergető tulajdonsága ezáltal páratlan, de a lég- és páraáteresztésben is verhetetlen. A Festékbázis 7016 termékei gyakorlatilag bármilyen nedvszívó felületre felhordhatóak, és tartósan képesek megvédeni a falfelületet a légszennyeződés erodáló hatásaitól.

Gazdaságos kiszerelés, egyszerű használat

Minden általunk kínált kültéri falfesték egy gazdaságos alternatívát kínál céljai eléréséhez, hiszen kiadós adagokban érkeznek meg a boltok polcaira. Akkor sem kell aggódnunk, ha nem vagyunk elég ügyesek a falfestésben, vagy soha nem is festettünk még. Az anyag előkészítés sem lesz bonyolult, hiszen a felhordás előtt csak alaposan össze kell keverni a festéket, és máris használatba vehetjük. A kültéri falfestékek pofon egyszerűen felvihetőek a kívánt felületre, és különleges eszközök beszerzését sem kívánják meg az alkalmazásuk során.

Felkészült a ház külsejének átalakítására is? Adja le rendelését a kiválasztott kültéri falfestékre csupán egy pár kattintással, és élvezze a házhozszállítás kényelmét!

Egyedi homlokzati színek keveréséhez, kérjen tőlünk ajánlatot az info@szinvilag.hu email címen!