Kültéri falfesték

Kültéri falfestékek és vakolatok széles választéka a kifogástalan végeredményhez!

Mielőtt megvásárlásra kerülne az Ön számára tökéletes színű és típusú kültéri falfesték, válasszon hozzá mélyalapozót! Ezzel a felület szívóképessége kiegyenlítődik, és véd a foltosodás ellen.

Modern kültéri falfesték a gyors és eredményes munkához

A régi időkben még elképzelhetetlen volt az előre gyártott, minőségi vakolatok használata. Az anyagot az építkezés helyén keverték össze a festékkel, melynek színe és textúrája gyakran nem volt kielégítő. Ma már különböző összetételű, minőségi nemes- (zsákos kivitel) és vékonyvakolatokat (vödrös) találhat, melyek garantáltan kiváló eredményt tesznek lehetővé. Dörzsölt, kapart, diszperziós vagy akár vízlepergető… nálunk sokféle vakolatot megtalál!

A szilikon bázisú, vizes alapú diszperziós homlokzatfestékek kiválóan viselik az időjárási viszontagságokat, tartósak és könnyen felvihetőek, továbbá nem gátolják a fal természetes lélegzését.

A kültéri mészfesték gazdaságos megoldást nyújt, tartós, kiváló fehérségű és mindenek előtt fertőtlenítő hatású, öntisztuló réteget biztosít kültéri falakhoz.

Színezőpasztáink segítségével egyszerűen és gyorsan érheti el a kívánatos eredményt, maximum 10%-os keverési arányig. Mészfestékek színezésére is tökéletesen alkalmasak. Ebben az esetben maximum 3%-os arányban keverhető, de így is gyönyörű, divatos pasztell árnyalatok hozhatóak létre. A szinvilag.hu-nál többféle színben és kiszerelésben vásárolhatja meg a szükséges színezőpasztát.

Webáruházunkban a kültéri falfesték típusai mellett olyan kiegészítő termékeket is talál, mint a ragasztó és simítótapasz vagy a praktikus penészgátló lemosó oldat.

Tekintse meg termékkínálatunkat, és válassza ki az Ön számára leginkább megfelelő kültéri falfestéket! A termékekre kattintva a „részletek” fülön további hasznos információkat találhat!