Beltéri falfesték

Színek(0)

Márka(0)

45 találat

Megjelenítve 1 / 3

További termékek betöltése


Beltéri falfestékek nagy választékban

beltéri falfesték színek széles választéka

Egy felújítás alkalmával sokan döntenek úgy, hogy a beltéri falaknak is új külsőt vagy színt adnak a lakás különböző szegleteiben. Egy új falfestés nem csak esztétikai, de egészségügyi szempontból sem elhanyagolható lépés. Nem mindegy azonban, hogy végül milyen típusú festéket választunk, vagy melyik márka mellett tesszük le a voksunkat. A Héra beltéri falfestékek segítségével bárki megtalálhatja az igényeihez és otthonához leginkább passzoló árnyalatot és típust, mindezt szuper kedvező falfesték árak kíséretével.

Egy színes falfesték segítségével az otthon falai is újra mosolyognak majd

Életterünk otthonná formálásában kiemelt szerepet játszanak a bútorok, a berendezési tárgyak, a kiegészítők és falfesték színek is. A színes falfesték úgy képes átalakítani a lakás teljes enteriőrjét, hogy ehhez semmiféle drasztikus változtatást nem kell majd eszközölni. A falfesték színek képesek befolyásolni a hangulatunkat, érzéseinket és az otthonunkról alkotott pozitív képet is. Utóbbi ugyanis akkor a legmegfelelőbb számunkra, ha az egyéniségünkhöz passzoló színek köszönnek vissza ránk a belső falakról. A gyönyörű pasztellszínek például nyugtató hatással vannak ránk, míg az élénkebb, vidám színek élettel és energiával töltenek fel minket. A színes falfesték tehát korosztálytól függetlenül mindenkit levesz a lábáról. A kisgyermekek például alig várják, hogy kiválaszthassák a nekik tetsző színárnyalatot szobájuk falára, de a felnőttek is ugyanúgy örömüket lelik a szebbnél-szebb falfesték színek láttán.

Habár manapság igazi térhódításnak örvend a különféle falfesték színek vidám kombinációja, a klasszikus fehér árnyalat eleganciája úgy látszik, hogy soha nem megy ki a divatból. A fehér beltéri falfesték még mindig királynőként emelkedik ki a többi színes falfesték közül, ami talán nem meglepő, hiszen a mai napig reneszánszukat élik. Ha nem szeretnénk szürkén hagyni a falakat, azonban nem fogott meg minket egyik szín sem, akkor bátran válasszunk fehér festéket. A fehér szín tisztaságot és exkluzív megjelenését áraszt magából, optikailag növeli a teret és bármilyen más színnel is remekül kombinálható. Arról nem is beszélve, hogy a beltéri falfesték árak tekintetében általában a fehér színárnyalat a legolcsóbb. Kedvező falfesték árak a Színvilág óriási kínálatában!

Héra beltéri falfesték: kimagasló minőség, tökéletes kidolgozás, elragadó árnyalatok és kedvező falfesték árak

A lakás helyiségeit egy jó minőségű belső falfestékkel frissíthetjük fel a legegyszerűbb módon. Az egyik legfontosabb kritérium, amelyet figyelembe kell venni a falfestékek kiválasztásakor, az a minőség. Habár természetesen egy falfestés nem feltétlenül akkora procedúra, mint egy elrontott csempe vagy padló korrigálása, de igen kellemetlen tud lenni, ha pár hónap elteltével már nem úgy fest a fal, mint ahogy azt mi megálmodtuk. A beltéri festékek habár elsősorban esztétikai célokat elégítenek ki, rendkívül fontos a fedőképességük, a színtelítettségük, és a színezhetőségük is. A Héra beltéri falfesték egyedülálló minőséget képvisel a piacon, és olyan gazdag termékkínálatot nyújt, hogy bárki megtalálhatja az otthona falaihoz illő típust és árnyalatot, mindezt lehengerlő falfesték árak mellett.

Megfizethető beltéri falfesték árakMegfizethető beltéri falfesték árak a Színvilág jóvoltából!

  • A Héra Gold beltéri falfesték egyenletes struktúrájú felület kialakítására képes az ép, de még az erősen sérült falfelületek esetében is. A matt bevonat amellett, hogy esztétikus megjelenést ad, magas fehérséggel párosul.
  • Ha már a matt megjelenésnél tartunk, akkor érdemes lehet szemügyre venni a Héra diszperzit fal és mennyezetfestéket is, amely bármilyen korábban már más diszperziós festékkel festett beltéri fal esetében kiváló választás lehet.
  • A Héra folttakaró alapozó remek segítség lehet abban az esetben, ha igényesen szeretnénk elfedni a rozsdásodásból, a dohányzásból és a beázásból fakadó foltokat a beltéri falon.
  • A Héra mészfesték ideális választás olyan régi pincék, vályogházak, magánlakások beltéri falfelületei esetében, ahol számít az egyszerű felhordhatóság és a selymesen lágy megjelenés.
  • Ha időnként makacs penész- és algafoltok csúfítják a belső falfelületeket, akkor a Héra penészgátló beltéri falfesték hosszútávon oldja meg az ilyesfajta gondjainkat.
  • Ha fontos számunkra a környezetvédelem, akkor a Héra prémium falfesték biztos befutó lehet nálunk. Amellett, hogy megannyi színárnyalatban találhatjuk meg a kedvencünket, kiváló fedőképességet biztosít a beltéri falaknak.
  • A Héra Prémium Clean&Style beltéri falfesték nagyban megkönnyíti a takarítás gondját az olyan helyeken, ahol ezt megkívánjuk, hiszen mosható falfelület alakítható ki a felhordásával.
  • A Héra Prémium latex egy tartós és nem utolsó sorban latex matt felületet biztosít számunkra. Az „air flow” technológiának köszönhetően pedig lehetővé válik a falfelületek páraáteresztő képessége a falfesték alatt.
  • A Héra Prémium selyemfényű beltéri falfesték különösen ajánlott a nagy igénybevételnek kitett falfelületek esetében, hiszen egy kopásálló, dörzsálló, mosható és fertőtlenítő falfelület alakítható ki vele, mindezt az esztétikusság megtartása mellett.
  • A Héra Rusztikus falfestéket elsősorban dekor célokra ajánljunk, hiszen egy erősen strukturált, „fűrészporos” tapéta hatást lehet vele elérni a belső falfelületeken.

A webáruházunkban óriási a választék a beltéri falfesték esetében, hiszen színesebbnél színesebb termékekből találhatjuk meg a tuti befutót. Találja meg személyes kedvencét és rendelje meg csupán egy pár kattintással, mindezt a házhozszállítás kényelmével és kedvező beltéri falfesték árak kíséretével!

Egyszerű DIY falfestés a Héra falfestékek jóvoltából

A Héra falfesték kínálatával azoknak sem kell aggódniuk, akik saját kezűleg alakítanák át a szobák falszínét, azonban nincs benne tapasztalatuk, nem profi festők. Az előre kevert beltéri falfesték akár egy rétegben felkenve is biztos eredményt nyújthat. A Héra falfestékek nem csak az egyszerű használatukkal könnyítik meg a festés dolgát, de a kedvező beltéri falfesték árak miatt is igen népszerű választásnak bizonyulnak. A Héra falfestékekre nem kell várni, hiszen azonnal leemelhetőek online boltunk polcairól és gyermeki könnyedséggel vehetőek használatba: nem lesz szükség felesleges kísérletezgetésre, kevergetésre, bajlódásra, hiszen felbontás után azonnal kenhetővé válnak. Megfizethető falfesték árak? Akkor Színvilág!