KÉSZRE KEVERT GLETT

9 találat

KÉSZRE KEVERT GLETT


A glettelés az egyik legfontosabb lépés a felújítási projektek során, az előre kevert glett pedig segít megkönnyíteni ezt a munkafolyamatot. A Színvilág webáruházában nem csak nívós termékek hadával várjuk, de a kedvező kész glett ár is garantált lesz!

Előre kevert glett, hogy könnyebb legyen a munka

Elmaradhatatlan lépés, a glettelés


Aligha létezhetne falfestés, tapétázás glettelés nélkül, amely során a falak vagy mennyezetek felülete simává és egyenletessé válik – egy tökéletes alappá a további fázisokhoz. Ez a lépés általában a vakolás vagy az alapozó rétegek felvitele után következik, de még a festés vagy tapétázás előtt.

A glettelés segítségével a falakban, mennyezetben található lyukakat, repedéseket, egyenetlenségeket gyönyörűen ki lehet tölteni, el lehet tüntetni. Nem beszélve arról, hogy az így létrehozott sima felületen sokkal szebb és profibb végeredményt lehet elérni festés vagy tapétázás során. Azonban nemcsak esztétikai szempontból fontos, hanem hosszú távú tartósságot is biztosít a falfelületek számára. Később is kevesebb eséllyel keletkeznek majd repedések, vagy más egyéb károsodások a felületen.

Mivel azonban egy alapozó lépésről van szó, amire ráépül majd a többi munkafázis, elengedhetetlen, hogy minőségi termék, például előre bekevert glett kerüljön a kosarunkba. A legjobb beltéri, kültéri glett ár után keresgél? Olvasson tovább!

Készre kevert glett: Az építkezési és felújítási projektek megmentője. Mi az a bekevert glett?


Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy az építőipar és a felújítási projektek terén folyamatosan fejlődnek az anyagok és technológiák, hogy hatékonyabbá és kényelmesebbé váljanak a munkafolyamatok. Az egyik ilyen fejlesztés, amely egyre inkább előtérbe kerül, a "készre kevert glett" használata. Ezek az előrekevert gipsz- vagy mészhabarcs-alapú anyagok egyszerűsítik és felgyorsítják a simítási feladatokat, mindezt úgy, hogy mindeközben kiváló minőségű felületeket biztosítanak. Habár a készre kevert glett ár általában kissé magasabb lehet a hagyományos zsákos gletteknél, az idő- és munkamegtakarítás sok esetben kárpótolja az árkülönbséget. Kedvező készre kevert glett ár

A kész glett, előre bekevert glett előnyei


A beltéri, kültéri kész glett egy műanyag vödörben kapható építőanyag, melynek legfőbb előnye, hogy már előre elkészített formában áll rendelkezésre, azaz azonnal használatra kész. Ezáltal pedig nem meglepő, hogy az előre kevert glett kényelmesebbé teszi a munkát a szakemberek és a felhasználók számára egyaránt.

A készre kevert glett könnyen és gyorsan felvihető a felületre, minimalizálva a befektetett munkaidőt és energiát, miközben tökéletes eredményt produkál. A hagyományos zsákos kivitellel ellentétben például nincs por, és nincs szükség vízzel való kevergetésre és várakozási időre sem. Ráadásul, az előrekevert formulák állandó minőséget biztosítanak, így mindenhol egyenletes felületet lehet elérni velük, ami fontos tényező a festés vagy tapéta felhordása előtt.

Mit tud a Baumit kész glett?


A glettelési munkálatok során a megfelelő anyagok kiválasztása kulcsfontosságú a sikeres végeredmény érdekében. A Baumit által kínált bekevert glett típusok nem csupán kényelmes megoldást nyújtanak ezen feladatokhoz, de kiváló minőségű végeredményt garantálnak.

A Baumit kész glett jelenleg 4 féle változatban érhető el a webáruházunkban: finish superior, finish max, finish light és finish expert. A felhasználásra kész anyagok, mind kézi, mind gépi és mind hengerelhető formában felhasználhatók, szinte bármilyen ásványi alapfelületen, legyen az cement, mész-cement, gipszes durva alapvakolat, monolit vasbeton oldalfal/mennyezet, netán előregyártott betonelem. Csak tegyünk glettvasra egy kevés anyagot, majd dolgozzuk el a résbe, lyukba. Ami pedig szuper benne, hogy a házhozszállítás kényelmével juttatjuk el a tett helyszínére, így a felújítási projekt tényleg kényelmesebbé és hatékonyabbá válhat!

Nézzen szét a kínálatunkban!

Kész glettek