Beltéri Színes Falfesték

Színek(0)

Márka(0)

12 találat


BELTÉRI SZÍNES FALFESTÉK


beltéri színes falfesték nagy választéka

Sokan döntenek úgy a tavaszi és nyári hónapokban, hogy valamilyen házkörüli felújításba kezdenek. A lakásfelújításból azonban a beltéri falak sem maradhatnak ki, hiszen ennek a munkálatnak nemcsak esztétikai, de egészségügyi szempontjai is lehetnek. Minőségi beltéri színes falfesték vásárlása a cél? Bátran nézzen szét a Színvilág kínálatában!

Beszédes beltéri falak


A gyönyörűen lefestett, tiszta falak kétségtelen, hogy pozitív benyomást varázsolnak a lakásunknak. Otthonunk arculatának kialakításban azonban jelentős szerepet tölt be az is, hogy végül milyen színekbe öltöztetjük. Minden árnyalatnak megvan a maga története, így a különféle színek alapjaiban képesek meghatározni a lakás, és a bent lakók hangulatát. Egy klasszikus fehér szín például páratlan eleganciát kölcsönöz a falaknak, emellett pedig tisztaságot és frissességet áraszt. A vidám színek, mint például a citromsárga, vagy narancssárga azt az érzést kelthetik, mintha mindig mosolyogna a nap az otthonunkban. A hűvösebb kék és zöld árnyalatokkal azonnal lecsillapíthatjuk a kedélyeinket, és nyugalomra lelhetünk. A visszafogottabb föld színek ideális választásnak bizonyulnak, ha a modern stílus jegyeiben szeretnénk viszontlátni otthonunkat. Az extravagáns, élénk színekkel pedig egy teljesen új megvilágításban láthatjuk viszont a falakat, és egy kis vibrálással törhetjük meg az enteriőr hangulatát.

A falfestésnek tehát a legizgalmasabb része mindig a szín kiválasztása. A színes falfesték kiválasztását azonban nemcsak a gyerekszoba lakói élvezhetik, de a felnőttek is ugyanúgy. Ha tanácstalanok vagyunk a döntést illetően, akkor sokat segíthet, ha van otthon egy színkártyánk, hiszen könnyebben valóságosnak láthatjuk majd elképzeléseinket.

Színes beltéri falfesték: több mint egy egyszerű színárnyalat


Amennyiben beltéri falak felújítása is szerepel a teendők listáján, nem árt megfontolnunk, hogy végül milyen minőségű és milyen technológiával készült festékre esik a választásunk. Habár a beltéri falfesték kiválasztása során elsősorban a színek határozzák meg döntésünket, nem érdemes megfeledkezni az extra tulajdonságokról sem. Manapság egyre többen fedezik fel a minőségi falfestékek előnyeit, hiszen számos olyan tulajdonsággal kecsegtetnek, amelyek megkönnyítik majd a mindennapokat. Ha pedig tartós minőségben gondolkodunk, végül sokkal többet nyerhetünk a választott festékkel, mint pusztán az esztétikai érték.

színes falfesték online vásárlássalA beltéri színes falfesték választásával vidám külsőt kölcsönözhetünk otthonunknak

Egy minőségi színes falfesték azon felül, hogy gyönyörű beltéri falakat varázsol majd az otthonunkba, tartós kialakítást ígér. Ha nem szeretnénk a beltéri falakat pár évente újrafesteni, akkor a nívós falfestékek választásával egycsapásra megoldódnak az ilyen jellegű gondjaink. És hogy miért jó választás még egy minőségi színes falfesték? Az idő múlása lassabban fog ki rajta, nehezen kopik, kiváló a színtartása, nem repedezik meg, gyerekjáték vele a munka, és általában már egy rétegben is tökéletes végeredményt ad. Tévedés azonban azt gondolni, hogy egy ilyen falfesték csakis szimpla fehér színekben kerül fel a boltok polcaira. A webáruházunkban kapható Héra Prémium színes falfesték például 48 lenyűgöző árnyalatban érhető el, így biztosan mindenki megtalálja majd az otthonához illő árnyalatot. Ha pedig ez sem volna elég, akkor egyedi színeredményt is elérhetünk egy színkeverőgép segítségével.

A színes beltéri falfesték kínálatában már olyan típusok is megtalálhatók, amelyek nagyon eredményesen veszik fel a harcot a kellemetlen és makacs penészesedés ellen. De léteznek már olyan falfestékek is, amelyek a különleges kötőanyaguknak hála, moshatóvá válnak, így nagymértékben megkönnyíthetjük velük a takarítás dolgát. Egy átlagos otthonban szinte mindig zajlik az élet, ami egyet jelent azzal, hogy a beltéri falak nagy igénybevételnek vannak kitéve. Gondoljunk csak bele, hogy milyen veszélyek leselkednek a frissen festett falakra egy olyan gyerekszobában, ahol csintalan gyerkőcök laknak. De ugyanúgy számolnunk kell a falak koszolódásával a konyhában, vagy akár a lakás egyéb helyiségében is. Nem árt tehát, ha olyan színes beltéri falfesték kerül le a boltok polcairól, amely mosható és dörzsálló felületet biztosít. A Héra Prémium Clean&Style mosható színes falfesték és a Poli-farbe Platinum beltéri színes falfesték, tökéletesen megfelel majd az elvárásainknak.

Mielőtt tehát színes falfesték vásárlására adnánk a fejünket, érdemes alaposan körülnézni a kínálatban. Beltéri falfestéket mindig az alapján kell választani, hogy elsődlegesen milyen célra akarjuk az adott terméket használni. Amennyiben a beltéri falak lefestése nem igényel különösebb felületi előkészítést, vagy csak egy kisebb helyiség átszínezéséről van szó, nyugodtan kérhetünk tanácsot a festék szaküzletben is.

Kérdése támadt a webáruházunkban elérhető színes falfesték típusokról? Szakképzett kollégáink készségesen várják hívását!